Gyártói garanciális feltételek

 

A garancialevelet a Gyártó állítja ki, miután a Vásárló a kereskedő Partnertől kapott számla másolatát a Gyártó részére eljuttatja postai (7754 Bóly, Tompa u. 10. ) vagy elektronikus úton ( garancia@mediterran.hu , fax: 06-69/569-951). A Gyártó a kitöltött garancialevelet postai vagy elektronikus úton küldi vissza a Vásárló részére. Részletekért kérjük olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, vagy érdeklődjön a garancia@mediterran.hu  e-mail címen.

Az alapanyagok minőségét, felhasználási arányát, a félkész- és végtermékek tulajdonságait folyamatosan ellenőrizzük, hogy Önhöz csak kifogástalan minőségű cserép juthasson el. A tetőcserepek minősége megfelel az MSZ EN 490 szabványban előírtaknak. A végtermék minőségét az MSZ EN 491 szabvány előírásainak megfelelően független, akkreditált vizsgálóintézetek is ellenőrzik.

A színek a képernyőjén technikai okok miatt a valóságostól eltérhetnek! A partnereinknél kiállított mintacserepek színei – elsősorban az antik és a felületkezelt színek esetében – eltérhetnek a tetőn várt összhatás színvilágától.

AKCIÓ
Kiemelt termékek

Üzemelteti: Baucenter Kft. © 2012