Személyes adatok kezelése

Bizonyos információk, adatok elengedhetetlenek a rendelés felvételéhez, a vásárlás teljesítéséhez, a számlakiállításhoz, a garanciához, jótállási szerződéshez. Nélkülük a rendelés visszavonható és érvénytelennek minősül. A honlap használatával Ön teljes körű felelősséget vállal azért, hogy a megadott adatok hitelesek és a valóságnak megfelelnek. Hamis, a valóságnak nem megfelelő adatok megadásával Ön a vásárlási feltételeknek és szabályzatnak ellentmond, ezért ez a szabályzat megszegésének minősül.

Az Ön által megadott adatokat és információkat a Baucenter Kft.-nak jogában áll felhasználni. Továbbá ezek az adatok informatikai feldolgozás alá kerülnek. Ez a feldolgozás szigorú szabályoknak megfelelően végzett. Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére a Baucenter Kft. nem adja tovább, ugyanakkor saját üzletfejlesztési és minőségbiztosítási céljaira felhasználhatja azokat. 

Az Ön által megadott adatokhoz állandó hozzáférhetőségi és helyreigazítási joga van. A Baucenter Kft.-től bármikor kérhet információt az Ön által megadott adatok bármelyikéről és kérheti az adatok megváltoztatását, illetve törlését is.

Baucenter Kft. az érdeklődőknek promóciós e-maileket küld, melyben újdonságokról, kiárusításokról, jó üzletekről értesíti klienseit. Kérheti, hogy a Baucenter Kft. ne küldjön Önnek több e-mailt, az e-mailek alján lévő erre a célra beillesztett linkre kattintva.

A Baucenter Kft. az egyedüli jogosult az Önre vonatkozó információknak a kezelésére. Kizárólag a Baucenter Kft.-nek áll jogában akciós anyagokat tartalmazó reklámokat küldeni.

AKCIÓ
Kiemelt termékek

Üzemelteti: Baucenter Kft. © 2012